Sivun näyttöjä yhteensä

5. kesäkuuta 2013

Helteet ohi

Tuli oltua viisi päivää reissussa ja chilit oman onnensa nojassa. Koko reissun ajan Lapin helteitä uutisoitiin, mutta chilit olivat pärjänneet loistavasti. Redskin paprikat olivat kasvaneet huimasti ja podeja on tulossa useita. Nyt sitten kotiin palattua lämpötilat 15 asteen nurkilla

Hiukan varjossa oleva cajamarca on podittanu myös hyvin. Baccat olivat myös alkaneet kukkimaan, kuten myös palamisesta kärsineet lemon dropit olivat hiukan virkistyneet.

Pubet totuttelevat vielä ulkoilmaan varjossa.

Tuholaisia löytyi myös kasvarista, niinkin erikoisesta paikasta kuin putkihydron resosta. Kyseessä taitaa olla ansarijauhiainen kun on täysin valkoinen ja noin 2mm pituinen sarvipää. Missään kasvien lehdillä en ole nähnyt yhtään mitään ötökkää jos hämähäkkejä ei lasketa. Tyhmyyksissäni tein tälle kaudelle hydron resoon kannen normaalista havuvanerista. Tästähän nyt tiesi etukäteen että miten siinä tulee käymään, eli jonkin asteinen home kasvaa vanerissa reson sisäpuolella ja siinä noi ansarijauhiaiset pyörivät. Testissä suihkutin varovasti byaconia reson ilmatilaan, jos se auttas leviämisen estämiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti