Sivun näyttöjä yhteensä

10. elokuuta 2012

Ensi kauden suunnittelua.

Kasvihuoneessa pyöriessäni suunnittelin jo ensi kautta. Näyttää siltä että tämä kausi ei ole kaksinen sadon kannalta katsottuna ja suuri osa aloituksesta syksyllä 2011 meni putkihydron kans värkätessä. Nyt hydro on poissa käytöstä ja tilalle tulee talvetettavia yksilöitä. Ainakin pari rocotoa, yksi cajamarja, yksi piri-piri, Homera, Hungarian Hot Wax, Aji Cristal, Cayenne Long Slim ja Poblano. Ja muutama kokeilu vaikka yhteen isoon laastipaljuun Petenero ja carribean ant.

Useita yksilöitä pitää yrittää lähettää hoitoon leikattuina. Ainakin kaupan siemenistä idätetyt habanerot.

Mahdollisia uusia idätyksiä: Lopullinen setti määräytyy talvehtineiden perusteella. Mutta ainakaan ensi kaudelle ei tarvi uusia siemeniä hommata. Itsellä löytyy vielä varmaan kymmenen testaamatonta lajiketta. (varmaan riittää lajikkeet kausille 2013 ja 2014)

Aikalailla samoilla lajeilla siis mennään kuin tämäkin kausi. Kappale määrää vain on pakko pienentää.
Redskin F1 ois kyllä must, mutta saa nähdä miten niille löytyy tilaa. Mahdollisesti EBBi putkuun kaapista ja redskinit tilalle. Kooltaanhan tämä paprika on kompakti ja maultaan varsin makea ja poltettahan tässä ei ole.

Kasvualustana tulee olemaan luultavasti turve ja jos vain rahatilanne sen verran mahdollistaisi että saisi muutaman Autopotin hankittua.

- Aji Fantasy
- jokunen Pube
- Poblano
- Ja 1-2 idätystä Fataliin suprise pussista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti