Sivun näyttöjä yhteensä

7. heinäkuuta 2013

Uusi paistinpannu

Tuli sitten viimein ostettua hiiliteräspannu kun sattui sopivasti kaupassa kohdalle. Kyseinen pannu on Lador mikäli oikein muistan. Pitkän aikaa olen haaveillut De buyerin ostamisesta, mutta tämä kun sattui kohdalle, niin voihan sen ostaa vaikka nuotiopannuksi :D
Kyseessä 28cm pannu ja painoa 1,373kg kun Julienne 28cm paistokasari painaa 1,354kg joten painossa ei ole suurta eroa, vaikka Julienne on pinnoitettu alumiinipannu. Hintaa uudella pannulla oli noin 35€.

Vastaavan kokoinen DeBuyer painaa 2,17kg joten on tämä lador huomattavasti ohuemmasta materiaalista valmistettu. Pitää varmasti olla lämpöjen kanssa tarkkana jotta ei mene täysin mutkalle.

5 kommenttia:

 1. Kerro sitten kokemuksia, kunhan niitä kertyy.
  Tuollainen kevyempi Lacor kiinnostaa meikäläistäkin, jos nykyiset keraamiset pinnoitteet pettävät.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisellä kerralla jousi pannun keksiosa koholle, mikä nyt oli vähän odotettuakin. Testit kuitenkin jatkuu .

   Poista
  2. heh tuota se tinkaava tekstinsyöttö tekee kun iPhonella kirjoittaa. Siis jousi = nousi, keksiosa = keskiosa

   Poista
 2. DeBuyerit on kyllä olleet loistopannuja. Tuossa varmaan sama materiaalivahvuus mitä DeBuyerin country -pannussa, joten en usko et kauheasti tulee ongelmia. Induktion kanssa sain toimimaan vasta kuten halusin (en siis suosittele muille levytyypeille)

  VastaaPoista
 3. Kyllä toi on hyvin pelittänyt, vaikka hiukan on tuo kuperuus vaivannut. Jännä huomio oli että rypsiöljy ei soveltunut tuolla vaistamiseen niin hyvin kuin voi vaikka eikös se DeBuyerin videossakin käyttänyt öljyä?

  VastaaPoista