Sivun näyttöjä yhteensä

7. lokakuuta 2012

Kasvari tyhjä

Nyt on sit kasvihuone tyhjennetty. Varastoon meni kypsymään jokunen yksilö.  Parit annuumit tästä lentää kompostiin kunhan saavat sadon valmiiksi. Tämän hetken valaistus 9x24W pienoisputket (3kpl/työvalaisin) 4x1200mm loisteputket. Kuvassa seinässä keskellä näkyy vielä reservissä oleva 2x1500mm loisteputki valaisin. Yksi ainoa uusi idätys Aji Cristal on totuttelemassa käymisastia EBBiin. Lannotteina tällä hetkellä kokeilussa Nutriforten Tomaatti&mansikka ja typpi/kalium.

Kausi 2012 näyttää täällä loppuvan vasta kun vuosi loppuu :). Tähän mennessä satoa on tullut 6318g, ja ikävä kyllä suurin osa jäi raakaksi.

Talvehtivat
Starfish (yläkuvassa oikealla) kasvattelee useampaa podia. Tätä yksilöä koutuu varmasti raakasti lyhenteleen pitkin talvea ja tarkoitus olisi lopuksi laittaa yläkertaan, kunhan ensin saisi sen valmiiksi. Huonekorkeutta yläkerrassa keskellä harjaa on 3,5m joten voi saada aikaan hienon koristeen.
Starfish
Kompostiin tämä annuumi kunhan sato valmistuu.
c.annuum piri-piri?
Lemondroppeja kypsyy varmaan pitkin talvea.
Lemondrop

Tämä on joko Champion tai Aji Fantasy, aika näyttää. Vahva epäisyt on kyllä että olisi Champion.
Champion tai Aji Fantasy

c.Pubescens Rocoto red podittaa useampia yksilöitä, samoin "Grande mysterioksi" ristitty risteytynyt versio. Turbo pubekin kukkii kovasti.
c.Pubescens Rocoto Red

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti