Sivun näyttöjä yhteensä

4. maaliskuuta 2020

Chilin kasvatustako? vielä?

Noniin päivitetääs tätäkin välillä. Vuoden 2019 aikana tapahtui paljon ja toisaalta ei mitään. Chilejä  oli kokonaista 5 kpl kasvamassa ilman satoa. Samat chilit on edelleen hengissä, jotka ovat 4x Apocalypse Brown(tuliaispussi Tsekin reissulta) ja yksi joku Jalapeno omasta kokoelmasta. Kasvatus ei ole millään tavalla aktiivista, vaan lähinnä chilien hengissä pitämistä.

Miksi ei enempää. Noh tilapäiseksi tarkoitettu kaari kasvihuone tuli tiensä päähän ja sai purku tuomion. Runko olisi edelleen ollut hyvä ja on mökillä tallessa, mutta muovit alkoivat olemaan repaleiset.

Uusi kasvihuone? ehkä joskus. Haaveena olisi sellainen, jossa on valettulattia, tiilestä muurattu sokkeli noin 500mm maasta sekä metalli runko karkaistuine laseineen. Tätä ennen asioita täytyy priorisoida mm. talon viimeistelyt ja remontit. Kunnollinen grillaus paikka (..kyllä Grilli katos menee kasvihuoneen edelle).

Harrastukset ovat hiukan vaihtuneet chilin kasvatuksesta BBQ puolelle ja nyt lähitulevaisuuden harraste haaveena oluen valmistus. (siis ihan pitkän kaavan mukaan maltaista ja humalista) ...Ehkä näistä pitää väsätä jokin päiväkirja tyyppinen blogi,  aika näyttää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti