Sivun näyttöjä yhteensä

30. kesäkuuta 2015

Päivitys kerran kuukaudessa

Näköjään unohtuu taas tämä blogin päivittäminen. Tosin yksi saattaa olla että taannoin aloitin työt uudessa paikassa ja istun päivät ruudun ääressä, niin ei enää kotona hirveästi jaksa ...tai no ehkä tv ruudun ääressä :D

Kesä on ollut huono ja sen huomaa kyllä chileistä. Aikaisin idätetty NFT Montufar antaa varmaan jotain satoa, mutta muista näyttää vähän heikolta.
Chili voivat huonosti pitkään kasvihuoneeseen siirron jälkeen ja nyt vasta on alkaneet toipumaan.

Montyfar
Ikea kookoksessa kasvavat Montyfarit voivat vähän heikosti ja ovat nyt saaneet tupla annosta puutarhan kesää. Muilla chileillä on käytössä Nutriforten 1+2.

NFT Montyfar
 NFT Montyfar on idätetty saman aikaisesti kookokseen menneiden kasvien kanssa. Kaikki siis idätettiin alkuksi villakuutioihin

Jalapeno Mucho Nacho ja DRH7400 Fx
Tobaco Sweet & Aji Cristal
Mysteeri Bacca ja Trepadeira Werner
Kirsikkatomaatti
Taannoin tomaatit kärsivät ..jostain? ja latvat alkoivat nuokkua ja kuihtua. Normaali tomaatit virkistyivät pikkuhiljaa, mutta kirsikka tomaattien latvat ovat edelleen huonoina. Mikä tekee tomaateille tällaista? Liika vesi vai liika kuumuus? Kasvualustana Biolanin kasvusäkki, mikä oli laitettu suoraan foamin päälle. Tuli mieleen että siitä ei varmasti pääse ylimääräinen vesi kunnolla poistumaan ja lisäsin säkkien alle siivut patolevyä. (nystyrät ylöspäin)

Kurkut
Jos chilejä ja tomaatteja ei tule, niin kurkut näyttää lupaavilta.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti