Sivun näyttöjä yhteensä

20. toukokuuta 2014

Chilit kasvihuoneeseen

Chilit ja tomaatit pääsivät viikkoa aikaisemmin kasvihuoneeseen, tosin tällä kertaa uudistuneeseen kasvatustilaan. Viime kaudella suureksi ongelmaksi muodostui kasvihuoneen korkeus ja tälle kaudelle budjettiratkaisuksi tuli 50cm korkea 50x100 lankusta tehty sokkeli. Sokkeliin tuli lisäksi 6,5mm maatilavaneri päälle ja ulkoa päin kasvihuone näyttää ihan siistiltä viritykseltä. Käytettävyys vain vähän kärsi kun kynnys on korkea ja siihen onkin tulossa jonkinlaiset portaat molemmin puolin.

Kuvassa (alla) Inca Red Drop nurkassa Ikea Trofast NFT:ssä ja toisessa Trofastissa on PI bacca, minkä numerosarjaa en koskaan muista. Seuraavana 80L laastipalju NFT:ssä 2xAji Cristal.
yleisnäkymää
Inca Red Drop
Kuva (alla) laastipalju NFT:ssä 2x Early Jalapeno. Nurkassa Autopotissa 2x tomaatti Sweet 100 ja etualalla Autopotissa 2x tomaatti Tiny Tim. Lisäksi samanlaisessa tupla Autopotissa majailee veilä 2x sweet 100, mikä ei mahtunut näihin kuviin.
yleisnäkymä 2

Rocatot alkoivat heti viihtymään paremmin kun pääsivät kasvihuoneeseen

Rocato

Kauden suurimman chilin virkaa toimittaa tällä hetkellä Aji Fantasy. paljussa on kaksi AF:ää ja on hyvin haarautunut. Kunhan harsot saa joskus ottaa pois, niin pääsee tukeman kasvit paremmin. Narut chileissä onkin jo valmiina ja olleet varastossa käytössä.
2x Aji Fantasy


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti