Sivun näyttöjä yhteensä

11. kesäkuuta 2013

Ruukkupaprikaa

Tarkemmin Redskin F1 taas kyseessä. Redskinin alkoivat kasvamaan hurjaa vauhtia heti kasvihuoneeseen päästyään. Hedelmiä on tulossa moninkertaisesti viime vuoteen verrattuna ja tämän kauden satotavoite 5kg taitaa täyttyä pelkästään näillä redskineillä.

Ensimmäisessä kuvassa Redskinit 30.11.2013 ja keskimmäisessä 11.6.2013 eli 12 päivää. Kuvissa näkyvät pysty kepit ovat suunnilleen saman mittaisia. Tuuheutta ja korkeutta ovat kasvaneet. Kolmantena kuva yhdestä redskinin rungosta 5cm verkkoruukussa.

Redskin F1 30.5.2013
Redskin F1 11.6.2013
Redskin F1 varsi (5cm verkkoruukku)
Redskinin hedelmiä. Pituutta hedelmillä noin 10cm
Redskin F1
Podia tulossa.

Redskin F1
Palamis ongelmat olivat huomattavia tällä kaudella, vaikka harsoa oli parhaimmillaan 5 kerrosta. Yksi kerros kasvien päällä ja neljä kerrosta kasvihuoneen seinillä. Myös suuria lajike eroja näyttää olevan. Redskin (c.annuum) kesti parhaiten kasvihuoneeseen siirron, ei yhtään palanutta lehteä. Nagat ja habanerot kärsivät vaihtelevasti, mutta kuitenkin ilman suurempia oireita. Baccoista viime vuotiset Lemon Dropit ovat kärsineet eniten ja kaikista herkimmät uv:lle oli pubet, todella paljon palaneita lehtiä. Pubet edelleen terassin katon alla varjossa. Lopullista sijoituspaikkaa ei ole vielä tiedossa.

Parhaimmassa kunnossa oleva pube
Pikku ruukuissa kärvistelleitä pubeja sai komennuksen "kompostiin", tarkemmin sanottuna kasvijätteen kaatopaikalle. Pubet istutin maahn josko vielä innostuisivat kasvamaan tässä varjoisassa paikassa koivujen ja pajujen katveessa.

5x c.pubescens

Cajamarca oli kauden nopein hedelmän tuottaja. Kasvihuoneessa on kaksi kappaletta viime vuotisia Cajamarcoja. Podeja on tuolssa ihan kivasti jos vain jaksaa kypsytellä ne loppuun eikä tee samaa kurtistelu juttua kuin viime kaudella.

Cajamarca
Tämä kaupan Habanero Rosa on myös innostunut kukkimaan,

Habanero Rosa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti