Sivun näyttöjä yhteensä

5. syyskuuta 2012

Karsintaa

Tänään lähti c.chinensejä 7kpl kartanolle. Kukkia olisi ollut todella paljon ja aluksi tarkotus olikin säästää talveksi muutama yksilö. Tarkempi tutkiminen paljasti että lehtien alapinnat olivat täysin "ruvella" ensin jattelin että olisi ödeemaa (liikaa ravinnetta), mutta kun tuo kide oli osin vaihtanut värinsä ruskeaksi ja vahingossa huomasin noin 0,5mm kokoisen tuholaisen liikkumassa lehden alapinnalla niin päätös hävittämisestä tuli. En tohdi ottaa niin suurta riskiä muutaman chinensen takia että koko talven saisi taistella tuholaisia vastaan.

Eilen lähti myös 5kpl podittomia c.baccatum kasveja kompostiin, jotka olivat pääasiassa Aji Fantasyä.

Cajamarca (iPhone4s)
Cajamarcassa edelleen raakoja useita. Tämä taitaa mennä sisälle kypsyttelemään, mutta yritän laittaa erilleen muista ötökkä vapaista chileistä. Varmaan nämä pystyisi hyödyntämään kuvattuna ja jauhettuna, mutta tarkoitus olisi saada jokunen siemen talteen.

Redskin F1 (iPhone4s)
Redskin F1 ruukkupaprikatkin näyttää saavan vielä jokusen podin kypsäksi. Näitä ois tarkoitus idätellä ensi kaudelle useampia.

Aji Fantasy (iPhone4s)
Aji Fantasyt eivät takuulla kerkeä kaikki kypsyä. Latvat, kukat ja muut ylimääräiset on aika pitkälle leikattu.

Hungarian Hot Wax (iPhone4s)

Hungarian Hot Wax (iPhone4s)
Hungarian Hot Wax yllätti satoisuudellaan, kun aluksi näytti että kerkeääkö tuo edes kukkia. Käpsäksi nämä tuski kerkeää, mutta eilen maistelin yhden raakana ja kyllä näistä jotain keksii.

Rocoto Red (iPhone4s)
Kaikki (3kpl) c.pubesceneä on alkaneen kukkimaan urakalla, ja muutenkin näyttää että tuholaiset eivät ole tykästyneet pubeihin. Pubet menee talvetukseen vaikka riskillä ::D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti