Sivun näyttöjä yhteensä

28. elokuuta 2012

Kasvihuoneesta.

Lehtiä tuli karsittua ja löytyi jotain kuvattavaakin. Poblanosta luultavasti kerkeää kypsyä kaksi punaiseksi asti joten saa vähän simenvarastoa täydennettyä. Muuten Poblanosta saa mukavasti maistiaisia ja ainakin täytettyinä täytyy kokeilla. 

Poblano
Cayenne Long Slim on edottomasti satoisimpia kasveja tällä kaudella. Korjattavaa satokain alkaa oleen. Taitaa kuitenkin kaikki Cayennet mennä kuivaukseen ja jauhatukseen.

Cayenne Long Slim

Redskin F1 on alkanut urakoimaan näin loppukesästä. Tuskin enää kerkeää punaiseksi muutua, mutta eiköhän nämäkin mene syödä vihreinä. Tämä tulee takuulla myös ensi vuoden kasvatuksiin perus paprikana.

Redskin F1
Homera on satoisuudessa myös posotiivinen yllätys. Taitaa vain kausi loppua joten luultavasti joudun ottamaan sakset käteen ja leikkoon rankasti.

Homera
Hungarian Hot Wax näyttää myös tekevän satoa aika reilusti, mutta kypsyminen taitaa olla heikkoa eli sakset käteen jo tänään.

Hungarian Hot Wax
Rocoto Red alkoi kukkimaan kun pääsi ulkoa terassilata kasvihuoneeseen, tämähän ei sinänsä haittaa kun jokatapauksessa tämä menee varastoon keinovalon alle jatkamaan kasvua. Samoten suurin osa taustalla näkyvistä chileistä. Lemon Drop, Starfish, Cajamarca jne.

Rocoto Red


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti